PTS Mechelen: Herman daagt je uit!

 

Let's get loud! Geluid kan je verzenden en ontvangen, maar je kan het ook versterken. Je hebt kleine speakers die je kan koppelen aan je gsm, of zo van die hele grote op festivals. Herman is op zoek naar een draagbare geluidsversterker die hij kan maken van recuperatiemateriaal. Dat kan met een WC-rolletje of zelfs een compostvat. Kan jij hem helpen?

Herman Verbruggen daagt je uit! Haal die oorstoppen maar al boven en dek je oren af. Maak voor hem een geluidsversterker van recuperatiemateriaal.

Doe mee & win

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Herman en vertel/toon ons in een filmpje hoe jouw geluidsversteker eruit ziet.

Tik tok, de klok tikt. Inschrijven kan tot en met dinsdag 3 april. Stuur je filmpje nu in en wie weet zien we jou terug op zondag 6 mei tijdens onze opendeurdag.

Dan mogen de 10 strafste leerlingen hun geluidsversterker persoonlijk komen voorstellen aan Herman. De winnaar wint een leuke meet & greet met Herman op de opendeurdag en gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wedstrijdbeker.

Ma, broer en BFF, ik heb je hulp nodig!

En wacht, het houdt hier nog niet op. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op! Je kan ook een publieksprijs winnen.

Op 9 april plaatsen we alle geldige inzendingen op onze Youtube-pagina. Het filmpje dat op 22 april het meeste likes heeft verzameld wordt tijdens onze opendeurdag nog extra in de bloemetjes gezet.