PTS Mechelen: Herman daagt je uit!

 

Let's get loud! Geluid kan je verzenden en ontvangen, maar je kan het ook versterken. Je hebt kleine speakers die je kan koppelen aan je gsm, of zo van die hele grote op festivals. Herman is op zoek naar een draagbare geluidsversterker die hij kan maken van recuperatiemateriaal. Dat kan met een WC-rolletje of zelfs een compostvat. Kan jij hem helpen?

Herman Verbruggen daagt je uit! Haal die oorstoppen maar al boven en dek je oren af. Maak voor hem een geluidsversterker van recuperatiemateriaal.

Doe mee & win

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Herman.

Tik tok, de klok tikt. Inschrijven kan tot en met vrijdag 4 mei 2018 12u00.

Breng je geluidsversterker mee naar onze opendeurdag op zondag 6 mei 2018 en wie weet val je in de prijzen. Je kan je geluidsversterker binnenbrengen op de opendeurdag tussen 9u30 en 10u.

De winnaar wint een leuke meet & greet met Herman op de opendeurdag en gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wedstrijdbeker.

Ma, broer en BFF, ik heb je hulp nodig!

En wacht, het houdt hier nog niet op. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op! Je kan ook een publieksprijs winnen.

We stellen alle geluidsversterkers op onze opendeurdag vanaf 10u tentoon aan het publiek. Vanaf dan kunnen alle geluidsversterkers stemmen verzamelen. De versterker die om 13u de meeste stemmen heeft verzameld, zetten we die dag nog extra in de bloemetjes.