PTS Boom: Dempsey daagt je uit!

 

De toekomst is een groot vraagteken. Hoe ziet de wereld er binnen x-aantal jaar uit? Zweven er dan auto's door de lucht? Spelen we dan allemaal zwerkbal? Is een robot onze nieuwe BFF?  Hoe zien wij eruit in 2045? Kunnen we dan zelf vliegen en uren onder water zwemmen? Hoe ziet jouw ideale toekomst eruit? 

Dempsey daagt je uit! Met verbeelding kan je alles maken, echt alles. Knutsel een beeld van de toekomst in een kijkdoos. 

Doe mee & win

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Dempsey en toon jouw toekomstbeeld in een filmpje. 

Heb je thuis geen doos die je kan gebruiken, dan kan je op PTS Boom een kijkdoospakket afhalen. 

Tik tok, houd zeker de tijd in het oog. Inschrijven kan tot en met dinsdag 3 april. Stuur je filmpje nu in en wie weet zien we jou terug op zondag 6 mei tijdens onze opendeurdag. 

Dan mogen de 10 strafste leerlingen hun toekomstbeeld persoonlijk komen voorstellen aan Nico Sturm.

De winnaar gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wint een meet & greet met Nico Sturm op de opendeurdag. 

Ma, zus en BFF, ik heb je hulp nodig! 

Wacht, nog niet stoppen met lezen want Dempsey is nog niet klaar. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op want je kan ook een publieksprijs winnen. 

Op 9 april plaatsen we alle geldige inzendingen op onze Youtube-pagina. Het filmpje dat op 22 april het meeste likes heeft verzameld wordt op onze openderudag nog extra in de bloemetjes gezet. 

Wil je graag het kijkdoospakket gebruiken van PTS Boom?

Dan kan je de doos vanaf maandag 22 januari 2018 tot en met dinsdag 3 april 2018 afhalen bij het onthaal van PTS +, Theodoor Van Ryswycklaan 2 in Boom. Dit kan tijdens de schooluren of tijdens infomomenten zoals de STEM-avond voor ouders.