PTS Boom: Dempsey daagt je uit!

 

De toekomst is een groot vraagteken. Hoe ziet de wereld er binnen x-aantal jaar uit? Zweven er dan auto's door de lucht? Spelen we dan allemaal zwerkbal? Is een robot onze nieuwe BFF?  Hoe zien wij eruit in 2045? Kunnen we dan zelf vliegen en uren onder water zwemmen? Hoe ziet jouw ideale toekomst eruit? 

Dempsey daagt je uit! Met verbeelding kan je alles maken, echt alles. Knutsel een beeld van de toekomst in een kijkdoos. 

Doe mee & win

Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je een leuk idee? Schrijf je dan in voor de challenge van Dempsey.

Tik tok, houd zeker de tijd in het oog. Inschrijven kan tot en met vrijdag 4 mei 2018, 12u00.

Breng je kijkdoos mee naar onze opendeurdag op zondag 6 mei en wie weet val je in de prijzen. Je kan je kijkdoos die dag inleveren tussen 9u en 10u.

De winnaar wint een leuke meet & greet met Nico op de opendeurdag en gaat naar huis met een bluetoothspeaker en wedstrijdbeker.

Ma, zus en BFF, ik heb je hulp nodig! 

Wacht, nog niet stoppen met lezen want Dempsey is nog niet klaar. Trommel ma, pa, broer, zus en vriend/vriendin op want je kan ook een publieksprijs winnen. 

Op onze opendeurdag op 6 mei stellen we vanaf 11u alle kijkdozen tentoon aan het publiek en kan je kijkdoos stemmen verzamelen. De kijkdoos die om 14u30 de meeste stemmen heeft verzameld, zetten we die dag nog extra in de bloemetjes.

Wil je graag het kijkdoospakket gebruiken van PTS Boom?

Heb je thuis geen doos die je kan gebruiken, dan kan je op PTS Boom een kijkdoospakket afhalen. Je kan de doos afhalen vanaf maandag 22 januari 2018 tot en met donderdag 3 mei 2018 op het onthaal van PTS +, Theodoor Van Ryswycklaan 2 in Boom. Dit kan tijdens de schooluren of tijdens infomomenten zoals de STEM-avond voor ouders.