PTS Mechelen is de Strafste School van 2015

publish date
30.04.2015

“Toen MNM-presentator Tom De Cock om iets na acht op de speelplaats verscheen, wisten we meteen hoe laat het was.”

Op 23 april kreeg Provinciale School voor Tuinbouw en Techniek (PTS) campus Mechelen de MNM-jury over de vloer voor “De Strafste School 2015”. De leerlingen en leerkrachten maakten er een verbluffende vertoning van, met resultaat. Tijdens de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow werd vanochtend bekendgemaakt dat PTS Mechelen deze prestigieuze wedstrijd gewonnen heeft.

De jury was vol lof over de prestatie van PTS Mechelen. De love-factor die in de school erg voelbaar is, flatteerde de jury. Tijdens de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow van MNM op donderdagochtend 30 april onthulde presentator Peter Van de Veire dat PTS Mechelen verkozen is tot Strafste School 2015. Rond iets na 8 ’s morgens verscheen Tom De Cock op de speelplaats. Omdat de bekende MNM-presentator op 30 april alleen de winnende school bezoekt, wisten de leerlingen en leerkrachten meteen dat ze gewonnen hadden. De verzamelde leerlingen op de speelplaats reageerden dolenthousiast. Dankzij de inzet en het enthousiasme van alle leerlingen en personeelsleden mag PTS campus Mechelen zich in 2015 de Strafste School van Vlaanderen noemen. Als beloning komen vandaag tussen 16 en 19 uur artiesten optreden in de school.

Plaats voor iedereen

Het enthousiasme van alle leerlingen, leerkrachten en medewerkers werkte tijdens de jurering op 23 april erg aanstekelijk. Het refrein van het schoollied werd door iedereen met luide stem meegezongen. Het begint dan ook met de profetische woorden: “Hier is plaats voor iedereen”. In de oren van de juryleden van MNM klonk deze zin duidelijk niet als een holle slogan.

Volgende van de detaillijst