PTS TRAIL - 29 november 2019

publish date
06.11.2019

Na het grote succes van vorig jaar organiseert PTS campus Boom voor het derde jaar op rij een sportieve actie voor Music For Life: de PTS TRAIL.

De PTS TRAIL is een sponsorloop door, onder en zelfs op de gebouwen van de PTS met heel wat randanimatie langsheen het parcours. Dit is voor u ook het ultieme moment om op een unieke manier een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze school.

De sponsorloop start voor leerlingen van PTS om 16.00 u, externe lopers zijn welkom vanaf 16.30u.

Externe lopers schrijven in via onderstaande link. Een beurtenkaart voor 5 rondjes kost €2 en is ter plaatse te betalen. Eén rondje is 1.1 km maar u bepaalt uiteraard zelf hoeveel u er loopt.

 

Ten voordele van vzw Superstef!

Stef is een oud-leerling van PTS Boom en kreeg op 19-jarige leeftijd de diagnose acute leukemie. Acht dagen na de diagnose verloor Stef de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Zijn ouders richtten het fonds SuperStef op. Dit fonds ondersteunt het wetenschappelijk onderzoek naar leukemie en meer specifiek naar de agressieve vorm Acute Myeloïde Leukemie (AML).

Uiteraard worden er ook drankjes en snacks voorzien aan democratische prijzen. Met de opbrengst van deze actie willen wij graag vzw Superstef steunen.

Ook familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom om zich van hun sportiefste kant te laten zien en mee te lopen. Zij kunnen zich vooraf inschrijven via bovenstaande link. Vanaf 16.30u wordt het parcours voor hen opengesteld.

Wij hopen alvast op een grote opkomst, een mooie opbrengst en heel veel loopplezier! 

Volgende van de detaillijst