PTS TRAIL - 30 november 2018

publish date
24.10.2018

Na het grote succes van vorig jaar organiseert PTS campus Boom voor het tweede jaar op rij een sportieve actie voor Music For Life: de PTS TRAIL.

De PTS TRAIL is een sponsorloop door, onder en zelfs op de gebouwen van de PTS met heel wat randanimatie langsheen het parcours. Dit is voor u ook het ultieme moment om op een unieke manier een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze school.

De sponsorloop start voor leerlingen van PTS om 16.00 u, externe lopers zijn welkom vanaf 16.30u.

Externe lopers schrijven in via onderstaande link. Een beurtenkaart voor 5 rondjes kost €2 en is ter plaatse te betalen. Eén rondje is 1.1 km maar u bepaalt uiteraard zelf hoeveel u er loopt.

 

PTS Trail

Samen bouwen we een school ! – Building a school together !

Loop je mee met de PTS Trail? Dan help je mee aan de bouw van een schooltje in Zambia. Onze Music for Life actie doneren we dit jaar aan de Vriendinnen van Zambia en de vzw Embracing life. Met de opbrengst bouwen zij een school voor het Tetekela Day Care Center.  Sr. Mary vangt hier kinderen op van de sloppenwijken in Kasama.  De kinderen groeien op in extreme armoede en vaak zelfs zonder ouders.  Onderwijs is voor hen dé belangrijkste stap om uit de armoede te raken. Naar school gaan geeft deze Zambiaanse kinderen terug hoop en een kans op een betere toekomst.

De ruwbouw van de school is reeds klaar. We sparen mee voor een dak en de inrichting van het schooltje.  Sr. Mary hoopt de school te openen tegen de zomer van 2019.

Wil je graag meer weten over dit project? Word dan lid van de facebookgroep 'Building a school together'. Enkele jongeren die opgroeiden in de sloppenwijken van Kasama en ondertussen door sr. Mary een diploma behaalden, zullen hier berichten posten uit Zambia. Vanuit België posten enkele PTS leerlingen dan weer sfeerbeelden van de actie.

 

Volgende van de detaillijst